Tips tegen een hangover

Hey you! Heb jij de feestdagen ook goed gevierd? Het was voor vele weer een moment om gezellig te proosten met friends and family. Echter kun je jezelf de dagen na het proosten wat minder gezellig voelen, want met een beetje pech heb jij die hangover weer te pakken… Geen zorgen, we’ve got you! Lees hier de allerbeste tips die jou helpen deze brakke dagen door te komen!

 

Tip 1: Take a bath

Tijdens deze koude winterdagen is niets lekkerder dan het nemen van een warm bad! Dit is dan ook een perfect middel tegen jouw hangover. Strooi wat badzout in het bad, zet een lekker muziekje op en relax! Droog je daarna af met een van onze heerlijk zachte Dindi Home handdoeken, voor de beste verzorging van jouw huid! Tip: meer inspiratie nodig voor het verzorgen van je lichaam? Lees onze blog en DIY erop los met deze selfcare tips!

dindi home, bad, hangover, badgoed, handdoeken, washand

Tip 2: Always stay hydrated

Ken je dat gevoel dat je na een gezellige avond wakker wordt met een super droge mond? De beste tip om dit tegen te gaan is om genoeg water te drinken zodat jouw lichaam het vochttekort terug kan aanvullen. Zet ’s avonds (als het lukt) vast een glaasje water naast je bed, hierdoor ga jij je de volgende ochtend al een stuk beter voelen!

Tip 3: Get your vitamins babe!

Je verlangd op een hangover day waarschijnlijk naar ongezond of vet eten. Toch is het echt beter om veel vitamines te eten als je je slecht voelt! Een stuk kiwi of een banaan zijn super goed voor je aangezien ze veel kalium bevatten, dit gaat verloren door het vele plassen als je alcohol drinkt en helpt tegen uitdroging. Heb je toch meer zin in een maaltijd met meer vet? Ga dan voor een maaltijd met gezonde vetten. Friet, snacks en pizza’s kunnen de kater (helaas) juist erger maken.. Ga liever voor een maaltijd met een stukje vis als zalm. Dit bevat visolie en vitamine b12 die je maag helpen om alcohol af te breken, ideaal dus.

dindi home, dekbedovertrek, hangover tips, skincare   dindi home, dekbedovertrek, hangover tips, skincare

Tip 4: Chill in bed all dayyy

Wanneer jouw kater echt niet te bestrijden is met bovenstaande tips, zit er maar één ding op! Chill in bed all day loooong onder de allerlekkerste dekbedovertrekken van Dindi Home!! Believe us, dit werkt echt het aller- aller- allerbeste 😉. Wanneer je wakker word onder een vrolijk dekbedovertrek voel jij je waarschijnlijk al een stukje beter! Onze nieuwe collectie bevat heel veel leuke printjes waardoor jij niet eens de kans krijgt om je sad te voelen! Ga jij voor de Mr. Handsome? Of toch liever voor de California Dreaming? Shop jouw favourites hier!

dindi home, dekbedovertrek, hangover tips, mr handsome   dindi home, dekbedovertrek, hangover tips, california dreaming

 

Get well soon babe!

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.