Hoe organiseer je de perfecte sleepover?

It’s winter time! Het wordt koud buiten en het is steeds aantrekkelijker om in het weekend lekker thuis te blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw weekend niet saai is? What about een fantastische sleepover met je besties? Benieuwd hoe jij een amazing sleepover kan organiseren? Wij geven je alle tips and tricks voor deze gezellige girlsnight!

Abbey hoes, sleepover, dindi home, dekbedovertrek, gypsy

 

Step 1: Invites

Een unforgettable girlsnight begint natuurlijk bij een unforgettable invite. Stel een gezellig berichtje op en verstuur hem naar al je vriendinnen of wees creatief en maak echte uitnodigingen! En onthoud: hoe gekker hoe beter, gebruik lekker veel kleur en plak de leukste stickers voor het wow-effect!

Step 2: Perfecte dekbedovertrekken

Tover jouw (woon) kamer om tot een slaaparadijs! Leg matrassen op de grond en pak alle dekens die je in huis hebt! Onze gloednieuwe collectie dekbedovertrekken met Abbey Hoes is perfect voor jouw sleepover. De kleurrijke printjes zorgen voor een gezellige sfeer in jouw kamer en de kwaliteit van de overtrekken is mega zacht! Perfect voor deze girlsnight dus!

Abbey hoes, sleepover, dindi home, dekbedovertrek, gypsy   Abbey hoes, sleepover, dindi home, dekbedovertrek

Step 3: Films..

Films kijken! Bij een sleepover party horen natuurlijk films. En lucky you, het kerst seizoen is net begonnen vol met de leukste Christmas movies. Zorg voor een grote tv of als je echt uit wilt pakken; hang een groot doek of wit dekbedovertrek op en regel een beamer. Als finishing touch kun je nog wat lampjes ophangen, helemaal cute en gezellig!

Step 4: .. and more

Buiten films kijken zijn er nog 100 andere leuke dingen om te doen op een sleepover party. Denk bijvoorbeeld aan maskertjes op doen, nagels lakken, spelletjes of zelf een vragenspel / quiz bedenken! Hou je van wat meer actie, dan is het ook leuk om een kussengevecht te houden, the game is on girls!

Step 5: Snacks and sweets

Een sleepover is geen sleepover zonder heel veel snacks and drinks! De meest bekende party snacks zijn natuurlijk popcorn, chips en bitterballen maar het is ook leuk om met z’n allen pizza’s te bestellen. Pizza’s zijn, in combinatie met onze bedsheets, perfect voor de instapictures! Ohja en don’t forget to tag @dindi.home 😉

 

Abbey hoes, sleepover, dindi home, dekbedovertrek, gypsy   Abbey hoes, sleepover, dindi home, dekbedovertrek, gypsy

 

Nu ben jij helemaal ready om je eigen te gekke sleepover te organiseren! Met deze tips wordt het 100% een avond voor in de boeken!

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.