Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal naar wens? Maak dan hier je retourlabel aan.

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over retourneren bij Dindi Home. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Retourneren

Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal naar jouw wens? Geen probleem! Bij Dindi Home hanteren we een 100 dagen gratis no-nonsense retour, dat is wel zo fijn. Je moet hier enkel een (geprint of digitaal) retourlabel aanmaken: Klik hier voor jouw retourlabel.

Retour-stap-1

Voorbereiding

Plaats de items terug in de originele verpakking met de pakbon en vraag je retourlabel aan. Print deze uit en plak op de doos. Geen printer? Kies dan voor de printerloze optie.

Retour-stap-2

Breng het naar een servicepunt

Geef jouw pakket af bij een servicepunt in de buurt. Heb je gekozen voor een printerloze optie? Laat de barcode dan scannen bij de balie.

Verwerking

De vervoerder brengt het pakket terug weer naar ons toe en wij ontvangen en verwerken jouw retour binnen 10 werkdagen.

Retour-stap-4

Yes, gelukt!

Je wordt op de hoogte gehouden. Wij sturen je een bevestiging per e-mail zodra je retourzending is ontvangen en verwerkt.

 

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Ja, dat mag. Als je het artikel binnen 100 dagen na ontvangst retour stuurt, storten wij het bedrag terug op jouw rekening. Het artikel moet wel aan een paar voorwaarden voldoen:
✓ Het artikel zit in de originele verpakking.
✓ Alle labels zitten nog bevestigd aan/op het artikel.
✓ Het artikel is onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen.
Zorg voor een redelijke verpakking om de producten, zodat ze ongeschonden bij Dindi Home aankomen. Je kunt hier het beste de verpakking voor gebruiken waarin je artikel is geleverd. Retourneer je een volledige bestelling en heb je een give-away artikel van ons ontvangen? Dan moet ook het give-away artikel worden teruggestuurd.

Hoe stuur ik mijn artikel(en) retour?

Je kunt het artikel/de artikelen binnen 100 dagen nadat je het ontvangen hebt gratis retour sturen. Het retourlabel kan je aanvragen via deze link. Breng het pakket vervolgens naar een service punt.

Veelgestelde vraag: Retourneren katoenen tasje

Dit jaar ontvang je elk dekbedovertrek in een gratis katoenen tas! Heb je besloten je dekbedovertrek te retourneren? Dan retourneer je dit tasje ook. Als je het lastig vind om het dekbedovertrek weer terug in het tasje te krijgen (best begrijpelijk), dan kun je het tasje ook gewoon in de doos erbij leggen.

Er zit geen retoursticker in de doos

Bij Dindi Home krijg je geen geprinte retoursticker in de doos. Om papier te besparen kun je een retoursticker zelf opvragen en zelfs digitaal vanaf je telefoon aan de servicepunt medewerker laten zien. Het gaat super simpel via deze link. Vind je het toch prettiger om een retoursticker op de doos te plakken? Kies dan voor de ‘normale’ optie.

Betaal ik ook verzendkosten van een retour?

Nee, je betaalt geen verzendkosten van een retour. Ook niet bij een sale artikel.

Krijg ik ook mijn verzendkosten terug als ik die heb betaald?

Nee, de verzendkosten blijven voor eigen rekening.

Krijg ik ook mijn geld terug bij een sale artikel?

Ja, ook bij sale artikelen krijg je gewoon je geld terug.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld teruggestort krijg?

Het duurt maximaal 14 dagen voordat je je geld teruggestort krijgt. Je krijgt het bedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee je ook betaald hebt.
Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan betaal je alleen voor de artikelen die je houdt.

Kan ik een artikel ook ruilen?

Het is helaas niet mogelijk een artikel te ruilen. Wil je graag een ander artikel? Dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop.

Retourneren vanwege herroepingsrecht, kan dat?

Ja, dat kan. Wij hanteren 100 dagen waarbij je het recht hebt de bestelling terug te sturen zonder opgave van een reden.

Of maak gebruik van het Modelformulier voor ontbinding herroeping

Heb je een vraag maar staat die er niet tussen? Neem vooral contact op met onze klantenservice, dit kan via telefoon, contactformulier of via een berichtje op WhatsApp.

 

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.