Pillowtalk met Abbey Hoes

Actrice en stijlicoon Abbey Hoes staat al vanaf jongs af aan in de schijnwerpers. Vanaf een aantal jaren is ze ook actief op social media platformen waar haar eigenzinnige stijl naar bovenkomt. Het is de eerste keer dat Abbey een eigen collectie uitbrengt en het is er een waar ze haar passie goed in kon uiten. Dankzij haar vader was Abbey op jongere leeftijd al veel bezig met stofjes en printjes en dat heeft zich geuit in haar eigen super toffe capsule collectie met Dindi Home. De collectie is kleurrijk, edgy en stoer, kortom, helemaal Abbey! Wij vroegen naar Abbey haar ervaring met Dindi Home en naar haar wildste dromen.

We beginnen makkelijk… Liever een snelle douche of een lang bad?

“Een snelle douche! Of het moet zondag zijn, dan kun je heel lang in bad liggen, maar anders niet.”

Altijd met natte sokken in bed of maar 1 keer per jaar je haren wassen?

“Oeh lastig. Ik denk 1 keer per jaar je haren wassen, want je haar went er ook aan. En met natte sokken in bed lijkt me heel zuur…”

Liever een film kijken met Holy en Lou (katten van Abbey) of muziek luisteren in bad met Tom Hardy?

“Dan kies ik toch zeker weten voor mijn katten!”

 

Wat was je eerste reactie bij het opzetten van een capsule collectie met Dindi Home?

“Ik vond dit super vet! Ik ben al vanaf jongs af aan veel bezig met stofjes en printjes en daarom vond ik het super tof om mijn eigen collectie met Dindi Home te ontwerpen. Ik vind ook dat alle dessins super mooi zijn geworden!”

Leuk om te weten: Abbey’s liefde voor stofjes is mede ontstaan door haar vader. Hij is architect op het gebied van hotelinterieurs, waarbij de hotelkamer altijd centraal staat. Hij is dus een grote inspiratiebron geweest voor zijn dochter Abbey!

Wat vond je het leukst bij het opzetten van de capsule collectie met Dindi Home?

“Al die printjes bekijken en al die kleuren uitzoeken en dat het ook echt een collectie is geworden die heel erg bij mij als persoon past, vinden jullie dat ook meiden?” Vriendinnen van Abbey: “Ja dit is echt helemaal jou! Heel vrolijk en kleurrijk én ook nog lekker druk en chaotisch”.

Wat is jouw inspiratie geweest bij de ontwerpen? Hoe ben je bijvoorbeeld op de namen gekomen van de dessins?

“Ik ben op de namen gekomen door liedjes en muziek! Het dekbedovertrek ‘Harvest Moon’ is geïnspireerd op een liedje van Neil Young en The Mamas and The Papas hebben me geïnspireerd voor de naam ‘California Dreaming’. Het ‘Gypsy’ dekbedovertrek is geïnspireerd door Fleedwood Mac en ‘Mr. Handsome’ is een liedje dat ik zelf heb geschreven.”

“Mr. Handsome is een liedje dat ik zelf heb geschreven”

 

We lazen in eerdere interviews dat je een slechte slaper bent, niet omdat je piekert maar omdat je vaak allerlei ideeën en dromen hebt. Wat gebeurt er in je stoutste dromen?

“Dat kan ik niet op camera zeggen, haha.” Vriendinnen van Abbey: “Kom op, spice het een beetje op lieverd”.  Abbey: “Nouja, dat ik een film op bed kijk met Holy en Lou en dat Tom Hardy misschien toch nog wel even langs komt”.

Wat is je ergste nachtmerrie?

“Ja toch dat je dan achtervolgt wordt, dat is zo eng, maar ik heb ook vaak nachtmerries dat er een lift naar beneden dondert.”

  

In jouw dagboek schrijven is iets wat tot jouw avondrituelen behoort. Wat wil je het liefste, jouw dagboek publiceren of een film produceren over je meest beschamende momenten?

Vriendinnen van Abbey: “Wij en de rest van de wereld zouden jouw dagboek zéker wel eens willen lezen”. Abbey: “Tja, commercieel gezien kan ik dat het beste doen, maar als ik nu iets toezeg dan komen er allerlei verwachtingen. Ik ga daar geen beloftes in doen, maar als ik dan toch moet kiezen… dan ga ik toch voor het dagboek en dan scheur ik er gewoon wat bladzijdes uit, haha.”

Als we het dan toch hebben over beschamende momenten, ben je ooit ergens mee betrapt in de slaapkamer?

“Nee, heb ik nog nooit gehad, thank god! Daar ben ik erg trots op.”

Heb je nog grappige slaapgewoontes?

“Ik ben wel iemand die houdt van een late night snack. Is misschien niet heel grappig of gek. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld wel eens dat ze 10 keer hun kussen om moeten draaien, maar ik slaap eigenlijk best wel normaal. Maar mijn guilty pleasure is dan toch wel echt iets snacken in mijn bed.”

“Mijn guilty pleasure is dan toch wel echt iets snacken in mijn bed”

 

In jouw vak kom je op veel plaatsen en heb je te maken met lange draaidagen, hoe vaak slaap je buiten de deur?

“Dat varieert eigenlijk heel erg, als ik gewoon in Nederland draai dan probeer ik zoveel mogelijk thuis te slapen, omdat ik mijn eigen bed natuurlijk wel het allerfijnst vind.” Vriendinnen Abbey: “En bij je vriend dan?” Abbey: “Oké, als dat meetelt, dan slaap ik misschien toch stiekem wel wat vaker buiten de deur.”

 

Nieuwsgierig naar de stijlvolle, eigenzinnige collectie dekbedovertrekken die Abbey Hoes samen met Dindi Home heeft ontwikkeld? Bekijk deze dan hier!

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.