In 5 stappen naar een perfect opgemaakt bed

Hey babe! Ken jij ook de struggle van een slordig en saai bed? Is je kamer al leuk ingericht, maar de styling van je bed ontbreekt? Wij hebben 5 stappen op een rijtje gezet, zodat jouw bed de look and feel krijgt die jij zoekt. Lees snel verder! 

Stap 1: Quality is Key

Wil jij dat jouw bed een mooie en verzorgde uitstraling krijgt? Denk dan niet alleen aan de looks, maar ook aan de kwaliteit. Het uitzoeken van beddengoed van goede kwaliteit is erg belangrijk en draagt veel bij aan de uitstraling van je bed. Platte kussens en een dunne deken zijn dan ook niet echt een mooi gezicht. Een leuk dekbedovertrek van Dindi Home kan natuurlijk ook niet ontbreken. Dit maakt het plaatje helemaal compleet.

Stap 2: Het hoeslaken

Zorg ervoor dat het hoeslaken perfect om het matras past, zodat er zo weinig mogelijk overtollig stof is. Trek alles lekker strak.  Het is namelijk de basislaag voor de rest van je opgemaakte bed. Als de basis niet goed zit, zal de rest er ook minder mooi uit gaan zien. Dat is natuurlijk erg jammer van al je moeite. Doe hetzelfde bij je kussens. Stop deze lekker strak in je kussenslopen. Tip: check de leuke hoeslakens en kussenslopen van Dindi!

kussen, hoeslaken, slaapkamer, deken, dekbed, dekbedovertrek, roze, wit, bed

Stap 3: Ugghh.. het dekbedovertrek

Een veel voorkomende struggle: je dekbed goed in in je dekbedovertrek krijgen. Babe, probeer eens de rol-methode. Op deze manier heb je helemaal niemand nodig en gaat het in één keer goed. Zoek even een tutorial op en wij beloven je dat jij dit ook kan! Zorg er voor dat je dekbed strak in het dekbedovertrek (van Dindi ;)) zit en het gehele overtrek vult. Dit geeft de look van een lekker dik deken.

meisje, cowboyboots, trap, deken, dekbed, dekbedovertrek, wit, zwart, zonnebril

Stap 4: Details. Details, Details

Trek nog een keer alles goed strak, totdat je geen ‘rimpels’ meer ziet. Leg het dekbed op je bed en vouw de randen om je matras heen. Als er een opdruk op je overtrek staat, zorg er dan voor dat deze recht ligt. Strijk nu met je handen over het overtrek om de laatste rimpels te laten verdwijnen (wil je helemaal geen rimpels meer zien, strijk dan van tevoren je beddengoed). Dan volgt nu alleen nog de laatste stap.

Stap 5: Finishing touches

Het grootste werk is gedaan. Je bed is opgemaakt en zit helemaal strak in de lakens. Nu alleen nog de finishing touches. Maak het af door een plaid over het voeteneinde van je bed te leggen. Sla het bovenste gedeelte van het dekbed een keer terug om, zodat je beide kanten van het overtrek kunt zien. Dit geeft net die extra touch. Voeg ook nog een paar leuke sierkussens in de kleuren van je kleurenthema toe om het helemaal af te maken. Tip: kies voor verschillende texturen om een speelsere look te creëren.

kussens, bed, dekbed, dekbedovertrek, slaapkamer, kamer, roze, wit, oud roze, sierkussens

 

Get your room picture perfect!

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.