Let yourself be guided into the world of Dindi

Dromend van heerlijke (road)trips, nemen we je mee in de wereld van Dindi Home. Een wereld vol avontuur, trends en comfort.

Avontuurlijk

Ai Dindi, se um dia você for embora.
Me leva contigo, Dindi.
Fica, Dindi! Olha, Dindi!

Dit fragment komt uit een Portugees liedje waarop de naam en identiteit van Dindi zijn geïnspireerd. Spreek jij geen Portugees? Dan helpen we je even een handje. ‘Als je ooit weggaat Dindi, neem me dan met je mee.’ Dat is wat de componist schreef. Zijn muze was een jonge vrouw die zijn huis elke dag voorbij liep. Nam ze hem maar mee in haar mooie wereld …

Trendy

Het lied is uitgebracht in 1960 middenin de Bossa Nova, een muziekstijl die bekend staat om het rustige, warme en ‘laid back’ karakter. Deze muziekstijl was vernieuwend, hip en happening in die tijd. De Bossa Nova is een rustige muziekstijl met warme en sensuele klanken. De letterlijke betekenis van Bossa Nova? Dit betekent ‘nieuwe trend’.

Het Dindi-logo is geïnspireerd op de grafische stijl van het Braziliaanse platenlabel Elenco. Dit was een van de meest legendarische platenlabels in de tijd van de Bossa Nova. De stijl? Eigentijds, trendy en een tikkeltje eigenwijs.

Comfy

Naast avontuurlijk en trendy, is Dindi ook lekker comfy. En dat zit ‘m in de betekenis van het woord. Want Dindi is de koosnaam die je geeft aan een speciaal iemand die je laat glimlachen en je een warm gevoel geeft.

Laat jij je meenemen in de wereld van Dindi? Let’s go!

Fun fact: je spreekt Dindi uit als ‘djin-djie’ (wedden dat jij dit nu probeert uit te spreken 😉 ?).

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.