Tips om jouw goede voornemens vol te houden

Happy new year babes! It’s time to shine bright in 2023. De meningen zijn er een beetje over verdeeld: Goede voornemens. Het blijkt dat maar een heel klein deel daadwerkelijk hun goede voornemens vol blijft houden. Wij geven jou een paar tips waardoor jouw goede voornemens werkelijkheid worden, girl!

kerst, goede voornemens, dindi home   2023, dindi home, kerst, goede voornemens, dekbedovertrek

Tip 1 Blijf realistisch

De eerste tip waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je jouw goede voornemens langer vol blijft houden is om realistische doelen op te stellen. Een van de grootste redenen waarom mensen hun doel niet behalen is omdat het doel niet realistisch is opgesteld. Hier is een voorbeeldje: niet meer snacken. Dit voorbeeld is vaak niet haalbaar en ook helemaal niet realistisch. Het is in de meeste situaties niet slecht om te snacken, je moet er alleen op letten wat je snackt en hoeveel. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je doordeweeks probeert gezondere tussendoortjes te nemen als een stuk fruit of een cracker. Zo kan je in het weekend genieten van een heerlijk stukje chocola of een bakje chips. The balance is key om jouw doelen vol te blijven houden.

Tip 2 Maak een planning

Een goede planning is het halve werk! Wanneer jij van plan bent om een van je gewoontes aan te passen, is het belangrijk dat je goed weet hoe je dat gaat doen. Maak een planning waar jij per week kleine stapjes neemt, zo zal je zien dat je na een aantal weken consistent kleine stapjes nemen, uiteindelijk dicht bij je einddoel zal zitten. Op deze manier is het gemakkelijk om een overzicht te houden in wat je precies wilt bereiken en zal je ook tip 1: realistisch blijven, makkelijker waarmaken.

kerst, dekbedvertrek, 2023, nieuwjaar, sporten, dindi home 

Tip 3 Tell a friend

Vertel iemand in je naaste omgeving wat je van plan bent, dit kan ten eerste een stok achter de deur zijn om vol te blijven houden. Ook kunnen jullie tips uitwisselen en elkaar blijven motiveren om je doelen te behalen. Win win dus!

Tip 4 Reward yourself

Wanneer je kleine stapjes vooruit gaat, is het ook belangrijk om jezelf af en toe te belonen. Zo blijft het ook leuk om bepaalde kleine doelen te behalen. Denk wel na hoe je jezelf beloond, je kunt jezelf namelijk ook extra motiveren met beloningen. Hier een voorbeeld: is jouw doel om meer te sporten? Zorg dan dat je jezelf beloond met bijvoorbeeld een nieuw sportsetje of een heerlijke Dindi handdoek waarmee jij jouw gymaccessoires compleet maakt en kan shinen in de sportschool. Zo beloon je jezelf maar krijg je ook weer extra motivatie om jouw doelen vol te houden!

slaapkamer, dindi home, goede voornemens, wit, daily dreamer slaapkamer, dindi home, goede voornemens, wit, daily dreamer

Tip 5 Have a good night’s sleep

Last but not least is het super belangrijk om voldoende te slapen. Wanneer je slecht slaapt is het lastig om een productieve dag te hebben, en dit kunnen we niet gebruiken voor onze goede voornemens… Wij geven je een tip: onze dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht en warm. Je zult hierdoor gegarandeerd lekker slapen en heerlijk dromen over jouw goede voornemens 😉

 

Goodluck, girls!

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.