Garantie

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over de garantie en klachten. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb ik garantie op mijn artikelen?
Ja, je hebt garantie op de artikelen. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. We hebben een garantietermijn van één jaar.

Recht op een deugdelijk product
Als je iets koopt, heb je recht op een goed product. Bij Dindi Home wordt er elke dag gewerkt aan de kwaliteit van onze producten en werken wij met aandacht en passie aan onze collectie. Mocht je toch merken dat een product niet deugdelijk is aangekomen, dan heb je als consument wettelijk recht op ondersteuning. Je kan in dit geval contact opnemen met onze klantenservice en dan helpen wij je direct.

Wat is een deugdelijk product?
Dit betekent dat het product de eigenschappen moet bezitten die je redelijkerwijs op grond van de koopovereenkomst kunt verwachten (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek).

Klacht over een product bij ontvangst?
Is je artikel bij levering beschadigd? Dan kun je het artikel direct retourneren, zodat wij het artikel kunnen ruilen of je geld terug kunnen storten. We vragen je hiervoor jouw voorkeur aan op het retourformulier.

Klacht over een product bij gebruik?
Wij steven ernaar dat al onze producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Soms kan het helaas voorkomen dat het product na gebruik gebreken vertoont. In deze situatie vragen wij je contact op te nemen met onze Customer Service via info@dindi-home.com of +31 (0)40 3095 504. Wij nemen de klacht direct in behandeling en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Klacht over onze service?
Goede service staat bij ons voorop. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Laat het ons weten, zodat we het samen op kunnen lossen. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken. Na ontvangst van de klacht zullen we binnen 14 dagen inhoudelijk reageren.

Ben je het niet eens met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). Natuurlijk doen we er alles aan om dat te voorkomen.

Wat zijn de algemene voorwaarden?
De algemene voorwaarden vind je hier.

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.