Blue Monday

This is why you may like blue Mondays!

Yes babe, je leest het goed, wij geven je 5 redenen waarom blue Monday wél leuk kan zijn!

  • Let’s be honest, niemand houdt van off-days, maar je kan er ook je voordeel uit halen. Haal al het eten in huis wat je lekker vindt en zet je fave serie aan. Vandaag mag alles, cause there’s no better excuse anyway! Dit kan natuurlijk in jouw heerlijke bed, maar ook vergeet ook zeker niet dat je heerlijk kan genieten in een lekker warm bad, met bijvoorbeeld een vino’tje 😉 
  • Turn around, en dan letterlijk! Who cares dat jij je “verslapen” hebt? Het is toch blue Monday? Een beter excuus om je nog een keertje lekker om te draaien is er niet als je het ons vraagt! En met deze dekbedovertrekken heb jij gegarandeerd sweet dreams! En om nou echt een beetje in de Blue stemming te komen, hebben wij hier onze favo blue sheets opgesteld voor jou!

  • Get together, I mean… Niets beter dan een wijntje, een borrelplankje and your bestie right? En zit jij er nou precies vandaag echt eventjes doorheen, dan is er geen betere dag om dit te bespreken met je bestie en don’t forget to listen to her too! Wij denken dat blue Monday hier perfect voor is!
  • If you look good, you feel good! Haal alles uit de kast om er fab uit te zien today. Ook al hoef of kan je nergens naar toe vandaag, selflove is het aller belangrijkste! No blue Monday die hier tegenop kan!

  • Make-over time! Besteed deze dag aan het updaten van je inrichting! Een ruimte waar je niet snel aan denkt, maar maybe wel een nieuwe look kan gebruiken; your bathroom! Hoe leuk zijn deze towels om jouw badkamer een edgy touch te geven! Ook hier kan je natuurlijk kiezen voor blauwe handdoeken! En wat de look helemaal compleet maakt zijn deze extreem gezellige beauties!

 

But in the end… Get yourself together girl. Eigenlijk is het ook maar een ‘gewone’ maandag en who likes them anyway!?

Blijf op de hoogte

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting is niet te combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.