Betaalmethoden

Dindi Home biedt diverse betaalmethoden, allemaal even veilig in gebruik via payment provider Mollie. Je kan kiezen voor: iDEAL, achteraf betalen met Klarna, MasterCard, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, Visa, en een Dindi cadeaucode.

Betalen met een cadeaucode

Lucky you! Wat fijn dat je een cadeaucode hebt. Je kunt deze code in het winkelmandje invoeren in het veld ‘cadeaucode’. De code wordt meteen toegepast en van het totaalbedrag afgehaald.

Betalen met iDEAL

De meest gekozen manier om geld over te maken is via iDEAL. Aangesloten banken zijn de ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab.

Betalen met creditcard

Je kunt ook met creditcards van Mastercard en Visa betalen. Bij deze betalingswijze wordt er gevraagd naar de driecijferige veiligheidscode (CVV of CVC). Deze code kun je vinden op de achterkant van de creditcard, rechts boven de handtekeningstrook.

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig betalen.

Betalen met PayPal

PayPal wordt gebruikt om niet bij elke online (webshop) aankoop je persoonlijke gegevens te hoeven delen omdat je hiervoor een rekening van PayPal inzet. Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen hierbij nooit jouw bankgegevens te zien. Maak eerst een account aan bij PayPal om hier gebruik van te maken. Als je voor PayPal kiest bij het afrekenen, dan word je tijdens het afrekenen doorgestuurd naar PayPal om de betaling te bevestigen. Na het annuleren of retourneren wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account.

Achteraf betalen met Klarna

Je kunt achteraf betalen door te kiezen voor Klarna. Je krijgt 14 dagen de tijd om de rekening te betalen en je ontvangt duidelijke instructies voor de betaling. Heb je alsnog vragen over Klarna of loop je ergens tegenaan? Bezoek dan de klantenservice van Klarna.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bij een bestelling vanaf €25,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je toch lager uitkomen, dan betaal je €3,95 verzendkosten.

Betaal ik ook verzendkosten bij een retour?

Nee, de verzendkosten zijn voor onze rekening. Je kunt gebruik maken van de retoursticker die wordt meegeleverd bij je bestelling.

Stay Tuned

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting kun je combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.