10 best hair tips

Droom jij er ook altijd van om een perfecte bos haar te hebben? We got u babe! Hier zijn een aantal tips die er zeker voor zorgen dat jij kan shinen. ✨

Onze 10 fave tips

1. For starters, probeer zo min mogelijk je haar te wassen! Wil dit op het begin nog niet lukken? Droogshampoo is your best friend!

2. Wash it baby! Was je haar altijd 2x met shampoo, de eerste keer is om te reinigen en de tweede keer is om te verzorgen. De hoeveelheid van de shampoo hoeft niet meer te zijn dan een 2 euromunt.

3. Who doesn’t love conditioner? Om conditioner op de juiste manier te gebruiken, is het belangrijk dat je haar handdoekdroog is na het wassen. Breng vervolgens de conditioner aan, especially in the ends en laat het ongeveer twee minuutjes intrekken zodat jouw haar zijdezacht aanvoelt!

4. Extra volume? Breng de conditioner aan vóór de shampoo, no kidding! Zo hydrateer je je haar, maar heb jij geen last van slappe curls of plat haar!

5. You need to shine? Spoel je haar af met koud water na het douchen. Believe me, hierdoor krijgt je haar extra glans! 😍

🌸

6. Be wild, maar niet met je haar! Ben je klaar met douchen? Knijp je haar goed uit in de douche en wikkel je haar vervolgens in een lekkere zachte handdoek, maar let op, wrijf je haar niet ruw droog!

7. Here’s a secret… Wil jij dat je haar extra lekker ruikt? Spray een beetje van je favo parfum op je handdoek voordat je deze gebruikt om je haar mee te drogen. Omdat je haar vochtig is, neemt het extra goed de geur op die in je handdoek zit 😉‑ Deze trick kan je natuurlijk ook gebruiken bij je haarborstel!

8. Long hair we do care! Wil jij je haar zo lang mogelijk laten groeien? Kies ervoor om je haar in een kleine en niet te zware handdoek te wikkelen. Een te zware handdoek kan je haargroei verminderen. You can use the big towel maar met name voor je lichaam!

9. Take care of your hair! Het is echt belangrijk om af en toe je haar eventjes extra te verwennen. The natural way is door cocosolie in je haar te smeren. Wikkel vervolgens een handdoek om je haar en laat het 30 minuten intrekken. Volg daarna je usual hair routine. 💗

10. Last but not least, slaap zo min mogelijk met nat haar! Nat haar is namelijk heel kwetsbaar. Wil je toch met nat haar slapen? Zorg ervoor dat je een zachte handdoek op je kussen legt voor extra bescherming.

Met deze tips ben je ready to shine mét fabulous hair, woohoo! Welke ga jij in je dagelijkse routine toepassen?

Thank us later, babe! ✨

Blijf op de hoogte

Be wild, but stay soft! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting. We delen maandelijks de leukste producten, winacties en kortingen. Deze korting is niet te combineren met afgeprijsde items, zoals tijdens de sale.